20August2017

Eşti aici: Home Best of PR Evaluation

Best of PR Evaluation

A treia ediție a premiului special Raiffeisen Bank 

Raiffeisen Bank continuă să încurajeze bunele practici în evaluarea proiectelor de PR printr-un premiu special dedicat deopotrivă pragmaticilor şi vizionarilor care înţeleg importanţa evaluării şi măsurării rezultatelor obţinute.    

Declaraţia de la Barcelona şi dezbaterile care au urmat au plasat şi mai ferm evaluarea pe agenda comunicatorilor datorită avantajelor competitive pe care le promite, cuantificării bunului mers al proiectelor precum şi posibilităţii de previziune a rezultatelor viitoare.

Am putea spune că ceea ce nu poate fi cuantificat nu contează. Iar dacă vrem ca munca noastră să conteze, atunci rezultatele pe care le obţinem trebuie să poată fi cuantificate.

Evaluarea corectă și cuantificarea bunului mers al proiectelor este o condiție esențială pentru creșterea industriei de PR și prezintă o serie de avantaje incontestabile.

În primul rând, demonstrează eficacitatea relaţiilor publice atunci când aceasta este pusă la îndoială. În al doilea rând, ajuta la creşterea influenţei funcţiei de PR în cadru organizaţional şi demonstrează contribuţia acesteia în deciziile strategice de business. Şi nu în ultimul rând, facilitează comunicarea şi engagement-ul cu grupurile de audienţă.

Dacă cele de mai sus nu îţi sunt doar cunoscute, ci reprezintă mantra care te ghidează în programele de PR pe care le întreprinzi, poţi intra în cursa pentru premiul special Raiffeisen Bank, singura distincţie din România care recunoaşte excelenţa şi diversitatea practicilor de evaluare în PR.

Preselecția se va face de către juriul internațional care va reține proiectele care cumulează cele mai multe puncte la criteriul "evaluare" din top 3 al secțiunilor 1-19. Circa 19 proiecte vor intra în cursa pentru premiul special oferit de Raiffeisen Bank. Selecția finală a proiectului câștigător se va face de către reprezentanții Raiffeisen Bank.

   logo raiffeisen

 

 

 

 

 

logo-praward-transparent