20August2017

Eşti aici: Home Castigatori 2010 PR pentru marketing
Agricola Bacău se numără printre cei mai mari producători de carne de pui din România, fiind  şi principalul exportator din această categorie. Unul dintre cele mai importante atribute ale brandului Agricola Bacău este inovaţia.

Citeşte campania ...

Povestea Johnson & Johnson a inceput acum mai bine de 120 de ani, prin producerea de bandaje chirurgicale sterile. In anul 2009 s-au implinit 50 de ani de la inventarea si brevetarea formulei „fara lacrimi”, una dintre cele mai mari descoperiri ale industriei produselor de ingrijire pentru copii.

Citeşte campania ...

Unilever este cel mai mare producator de inghetata din lume, inregistrand vanzari anuale de inghetata de 5 miliarde euro. Magnum este brandul de inghetata nr. 1 in intreaga lume pe categoria consum instant, beneficiind de o pozitionare indrazneata care il defineste ca „Autoritatea mondiala a placerii”.

Citeşte campania ...

Domestos, brandul numarul 1 in categoria produselor de curatat toaleta  a fost lansat in 1920, fiind una dintre primele marci de produse pentru dezinfectat si unul dintre cele mai importante branduri din portofoliul Unilever.

Citeşte campania ...

“Alege Poiana, fă-ţi ziua mai frumoasă!” este o campanie promoţională realizată de Kraft Foods România pentru brandul Poiana.Poiana este prima alegere a consumatorilor de ciocolată din România, fiind consumată în peste 50% din gospodării în ultimele 12 luni.

Citeşte campania ...

logo-praward-transparent