25August2019

Eşti aici: Home Juriul Hortensia Năstase

Hortensia Năstase

Hortensia Nastase 2015Vicepreședinte Lowe

În calitate de Vicepreședinte Lowe, Hortensia Năstase coordonează activitatea agențiilor creative din cadrul grupului: Lowe, Golin și divizia de BTL, Vibe. Cu peste 16 ani de experiență în comunicare, Hortensia crede într-o strategie de management bazată pe încredere, dedicare și idei, valori esențiale pentru dezvoltare continuă, atât la nivel personal, cât și profesional.

Înainte de numirea în actuala poziție, Hortensia a condus Golin România, una dintre cele mai cunoscute agenții de relații publice din România. La Golin, Hortensia a creat o poveste de succes, transformând agenția într-unul dintre cei mai importanți jucători din industria locală.

Promotor al creativității, Hortensia a avut făcut parte din jurii internaționale și locale precum Effie, Eurobest - The European Festival of Creativity, Romania PR Award, ADC*RO, Inspired sau Olimpiadele Comunicării.

Din 2013, Hortensia este membru în Board of Directors al IAA România, ocupând poziția de Secretar General.

Absolventă a Facultății de Limbi Străine, Universitatea București și a Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, Hortensia a absolvit, de asemenea un master în PR la Chartered Institute of Public Relations, Londra și deține un titlu de Master în Administrarea Afacerilor în cadrul Codecs Open University School.

logo-praward-transparent