19August2017

Eşti aici: Home Juriul Monica Botez

Monica Botez

Monica BotezManaging Partner, Golin România

Monica Botez este Managing Partner al Golin București. Anterior, ea a condus divizia Corporate a agenţiei, ocupându-se de dezvoltarea și coordonarea unor strategii de comunicare complexe şi project management.  

Monica s-a alăturat echipei Golin în anul 2008, ca PR Manager, a devenit Head of Corporate Division în 2011 și Partener în 2012. Cu peste 10 ani de experiență în PR, ea este mintea strategică din spatele unor clienți de renume din portofoliul Golin, precum AFI, Biroul de Informare al Parlamentului European, Electrolux, Franklin Templeton Investments, Orange, PeliFilip, PepsiCo sau YUM (KFC, Paul, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery). Monica este recunoscută pentru profesionalismul, perfecționismul și pasiunea cu care își inspiră echipa și își consiliază clienții.

Monica este licențiată în Științe Politice și Literatura română și franceză în cadrul Universității din București, urmând și cursurile Chartered Institute of Public Relations (UK), Institut d’Etudes Politiques, Aix-en-Provence (Franţa) – Certificat d’Etudes Politiques și programul post-universitar al Facultății de Științe Politice, Université Libre de Bruxelles (Belgia).

logo-praward-transparent