25August2019

Eşti aici: Home Juriul Felicia Moga

Felicia Moga

Felicia Moga siteSenior Group Manager, DC Communication

Felicia Moga are o experiență de peste 20 de ani în domeniul comunicării, din care 17 în cadrul DC Communication, una din cele mai vechi și solide companii de PR și comunicare de pe piața locală.

Este Senior Group Manager. S-a specializat în criză, asistând echipele de management din organizații să pregătească și să gestioneze comunicarea în situațiile de criză (proiecte derulate cu GDFSuez, Michelin, Shell, Raiffeisen Bank, Alka, Brau Union). Este adeptă și practicantă a comunicării integrate, unghi din care abordează strategiile de comunicare pentru clienții corporații ai companiei.

Felicia a coordonat proiecte pentru clienți din diferite industrii, cum ar fi: bancar, asigurări și servicii financiare (Raiffeissen Bank, Nederlanden, Western Union, KBC), industrie manufacturieră şi energie (Michelin, GDF Suez - Distrigaz Sud, Petrom, Rompetrol, GEFCO), IT&C (Romtelecom, Nokia, KPNQwest, DialTelecom, Advantage Software Factory, Nest), servicii profesionale (Ernst& Young, Trend Consult, TMI, Asebuss), FMCG (Heineken, Bergenbier, Alka, Geroaslan, Eurocafe), Retail (Mobexpert), imobiliar (Millennium, Adama). A făcut parte din echipe mixte de consultanți în cadrul unor proiecte de listare la bursă (IPO, SPO).

Înainte de DC Communication, timp de șapte ani, Felicia a fost manager cultural în cadrul Institutului Francez de la București și Cluj. A dezvoltat proiecte bilaterale de dans contemporan, jazz și muzică contemporană.

Își continuă pasiunea pentru artă și cultură din poziția de consultant de comunicare pro-bono pentru diverse proiecte culturale.
A tradus în limba română ”Strategiile fatale”, de Jean Baudrillard (Polirom, 1994), ”Geografia mea metafizică”, de Claude Karnoouh (Dacia, 1995), ”Europa de Est la ora dezamăgirilor”, de Claude Karnoouh (Apostrof, 1996), ”Cum să le spun…”, de Gerard Collignon (Trei, 2015).
Este licențiată a Facultății de Filologie din Cluj.
Este fluentă în franceză, engleză și maghiară.

logo-praward-transparent