25August2019

Eşti aici: Home Juriul Simona Dan

Simona Dan

Simona Dan

Managing Partner, The Public Advisors

Simona Dan este Managing Partner la « The Public Advisors », salon de consultanta in comunicare.  Simona este absolventa unei suite de inalte scoli de comunicare. Berlin School of Creative Leadership si Chartered Institute for Public Relations se regasesc pe lista specializarilor ei internationale.
Proiectele care poarta amprenta Simonei Dan sunt garantate de experienta de peste 18 ani in comunicarea corporate si de brand, expertiza dobandita in urma gestionarii comunicarii pentru mai mult de 200 de branduri. Reputatia Simonei este certificata de o istorie a performantelor.
De-a lungul timpului, a fost implicata in proiecte rasplatite cu premii la cele mai importante festivaluri de comunicare  – IPRA, SABRE, CIPR, Cannes Lions, PR Awards.
Simona a participat in calitate de jurat la competitii ale industriei de marketing si comunicare (Romanian EFFIE Awards, PR Awards) sau in calitate de speaker la unele dintre cele mai importante evenimente de profil din ultimii ani, locale si internationale Zilele Biz, ZF Mobilio, Golden Drum.

 

logo-praward-transparent