14August2018

Eşti aici: Home Juriul Mona Nicolici

Mona Nicolici

Mona Nicolici 2

Head of Sustainability, OMV Petrom

Mona Nicolici a absolvit Facultatea de Instalaţii din cadrul Institutului de Construcţii Bucureşti în anul 1993, dupa care a urmat un masterat în Relatii Publice şi comunicare la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative”.

Timp de 11 ani a fost jurnalist de televiziune şi a fost, pe rând, redactor de ştiri, producator, editor şi prezentator. Din 2007 s-a alăturat echipei OMV Petrom, unde a dezvoltat strategia de CSR a companiei. În prezent conduce departamentul de Sustenabilitate OMV Petrom.

În 2007 a lansat programul „Respect pentru Viitor”, cu proiecte ample care au răspuns nevoilor societăţii şi mediului înconjurător. A coordonat un program de susținere a sistemului național de asistență medicală de urgență. De asemenea, în 2011, în parteneriat cu Ministerul Sănătății, rețeaua națională de telemedicină de urgență a fost extinsă, oferind acces la servicii medicale de calitate pentru peste 9,5 milioane de români.

În 2009, sub coordonarea Monei a fost creată Țara lui Andrei - platforma de responsabilitate socială și sustenabilitate a OMV Petrom - un program orientat pe soluții care oferă oamenilor cu inițiativă inspirație, know-how, resurse și modele prin care să schimbe chiar ei în bine viața comunităților în care trăiesc.

În 2015, a lansat România Meseriașă, o campanie de susținere a meseriașilor și a învăţământului profesional din România. În 2016 a mobilizat în cadrul campaniei autorități, angajatori, cadre didactice, ONG-uri, media pentru a contribui cu toții la o schimbare în mediul educațional profesional.

logo-praward-transparent