25August2019

Eşti aici: Home Juriul Dana Dobrescu

Dana Dobrescu

Dana Dobrescu 2

Corporate & Government Affairs Manager, Mondelez International for South Central Europe

Dana Dobrescu este Corporate & Government Affairs Manager în cadrul Mondelez International, gestionand strategia de comunicare corporativa si activitatile de public affairs din regiunea South  Central Europe, care include 10 tari (Romania, Bulgaria si pietele adriatice de est). Anterior, Dana Dobrescu a coordonat activitatea de comunicare din cadrul Unilever South Central Europe si a gestionat strategia de media relations din Europa Centrala, actionand totodata ca un consultant PR in house pentru cele 20 de branduri ale companiei, din perspectiva angajamentelor corporative.

A absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, din cadrul Universitatii Bucuresti, specializarea Presa Scrisa, in anul 1999. Dupa o perioada in care a lucrat ca jurnalist de presa scrisa si online, a ales domeniul Relatiilor Publice, alatarandu-se uneia dintre primele agentii de PR din Romania, PRAIS Corporate Communications.
Dana Dobrescu are experienta in domeniul comunicarii corporative si a facut parte din echipele de comunicare ale companiilor UPC Romania, Rosia Montana Gold Corporation, Nuxeo Romania. De asemenea, a pus bazele departamentului Corporate Communications in cadrul L’Oreal Romania si a initiat activitatile de Consumer Advisory. In Mondelez, desfasoara cu precadere activitati de comunicare corporate: media relations, stakeholders engagement, advocacy, employee engagement, sustainability communication.

 

Dana Dobrescu este Communications Manager în cadrul Unilever South Central Europe si Media Relations Manager Unilever Central & Eastern Europe. Din aceasta pozitie, a dezvoltat si implementat, in ultimii sase ani, strategia de comunicare corporativa si activitatile de public affairs, comunicand cu precadere activitatile desfasurate sub umbrela sustenabilitatii, ca parte a strategiei de business.

 

A absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, din cadrul Universitatii Bucuresti, specializarea Presa Scrisa, in anul 1999. Dupa o perioada in care a lucrat ca jurnalist de presa scrisa si online, a ales domeniul Relatiilor Publice si s-a alaturat agentiei PRAIS Corporate Communications.

 

Dana Dobrescu are experienta in domeniul comunicarii corporative si a facut parte din echipele de comunicare ale companiilor UPC Romania, Rosia Montana Gold Corporation, Nuxeo Romania. De asemenea, a pus bazele departamentului Corporate Communications in cadrul L’Oreal Romania si a initiat activitatile de Consumer Advisory. In Unilever South Central Europe, desfasoara cu precadere activitati de comunicare corporate: media relations, stakeholders engagement, advocacy, employee engagement, sustainability communication, actionand totodata ca un consultant PR in house pentru cele 20 de branduri ale companiei, din perspectiva angajamentelor corporative.

logo-praward-transparent