21Iulie2019

Eşti aici: Home Juriul Mihaela Alionte

Mihaela Alionte

Mihaela AlionteCommunication Lead South East Europe Cluster & Romania GlaxoSmithKline

Pasionata de domeniile aflate la intersectia tehnologiei si comunicarii, Mihaela si-a inceput cariera in urma cu 11 ani. In acest timp a activat in industrii diferite, de la servicii financiar-bancare, la bunuri de larg consum si farma. A avut ocazia sa dezvolte strategii, proiecte si campanii de comunicare de la faza de concept pana la cea de executie, coordonand resurse atat in interiorul organizatiilor din care a facut parte, cat si din agentii externe.

In prezent, coordoneaza activitatile de comunicare pentru divizia farmaceutica a GlaxoSmithKline Romania si este responsabila de alinierea strategiei de comunicare in 10 tari din Europa de Sud Est (Romania, Croatia, Bulgaria, Serbia, Malta, Cyprus, Gibraltar, Montenegro, Albania, Kosovo, Bosnia Herzegovina).

Experienta sa profesionala s-a imbogatit prin dezvoltarea si implementarea strategiilor de comunicare interna si externa, atat in organizatii aflate in crestere, cat si in cadrul unor restructurari si vanzari de business. Are o experienta vasta in comunicarea de criza, dar si in crearea si implementarea proiectelor de CSR si organizarea evenimentelor corporate.

Mihaela are un Master in Comunicare si Relatii Publice si a absolvit Facultatea de Economia Mediului si Facultatea de Drept.

logo-praward-transparent