21Iulie2019

Eşti aici: Home Juriul Adela Jansen

Adela Jansen

Adela JansenDirector Executiv Resurse Umane, BRD – Group Societe Generale

Adela Jansen ocupă în prezent funcţia de Directorul Executiv Resurse Umane al Grupului BRD – Group Societe Generale. Adela  s-a alaturat echipei BRD in 2003 si are o experienta de peste 20 de ani in management in diferite domenii, printre care: business development, marketing, comunicare, corporate affairs, resurse umane, operations. Experienta in mai multe industrii: banking, telecomunicatii, servicii hoteliere, FMCG.

Din 2008, a preluat activitatea de Resurse Umane, ca si coordonator pentru toate filialele Societe Generale in Romania, cu peste 8.300 de angajati, coordonand tranzitia de la perioada de dezvoltare la noul context economic, aliniind strategia, politicile si procesele de resurse umane la  noua strategia de business a companiei.  Membru al HRCodir al Grupului Société Générale, precum si membru in comitete nationale (BRD) si internationale (SG).

Adela este membru/participant activ:

  •           Membru in Boardul Camerei de Comert si Industrie Romano-Franceza (CCIFER) si al HR Club
  •           Coordonator al Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei / mandat rotativ sem 2 2018
  •           Membru fordator Professional Women Network afiliata la EPWN; Membru in alte organizatii de business si comisii de specialitate
  •           Participant activ in comitete specializate, in proiecte cu diferite universitati fiind profesor asociat la 2 programe de MBA ale ASE (Franta, Canada)

Adela a absolvit Facultatea de Automatica si Calculatoare din Bucuresti, un program EMBA si numeroase cursuri de specialitate, in tara si in strainatate.  Se implica activ, atat pe plan personal cat si pe plan profesional,  in  proiecte de responsabilitate sociala si de educatie, deruland proiecte de mentoring si consiliere.

logo-praward-transparent