21Iulie2019

Eşti aici: Home Juriul Bogdan Arnăutu

Bogdan Arnăutu

Bogdan ArnautuCommunication Manager, HeidelbergCement România

Cu o experiență de peste 17 ani în domeniul comunicării și al relațiilor publice, Bogdan Arnăutu coordonează din 2001 dezvoltarea și implementarea strategiei de comunicare a companiilor din România ale grupului HeidelbergCement.

De asemenea, stabilește și coordonează strategia de responsabilitate socială corporativă la nivel național pentru toate companiile din România ale grupului.  

Înainte de a se alătura echipei de la HeidelbergCement a lucrat în cadrul Direcției Relații Internaționale a Companiei Naționale de Transport Feroviar C.F.R. și în cadrul Biroului de Presă al Ministerului Transporturilor. În martie 1999 și-a început cariera ca reporter al departamentului de știri externe al Ziarului Financiar.
Bogdan este absolvent al Facultății de Limbi și Literaturi Străine, specializarea Japoneză-Engleză, din cadrul Universității din București.
Din 2014 este Certified Sustainability (CSR) Practitioner, Centre for Sustainability and Excellence (CSE). În plus, a participat la o serie de cursuri de specializare (GRI G3.1 & G4 - Sustainability Reporting Training; Competitive Intelligence; PR Strategies & Tactics).

logo-praward-transparent