25August2019

Eşti aici: Home News
Poza Grup PRAward2018

Romanian PR Award și-a desemnat câștigătorii celei de-a XVI-a ediții

Rogalski Damaschin Public Relations a fost desemnată „Agenția de PR a Anului” în cadrul celei de-a XVI-a ediții a competiției Romanian PR Award care și-a anunțat laureații într-o gală festivă desfășurată joi seară la JW Marriott.

Cu ocazia decernării premiului, Eliza Rogalski și Alina Damaschin, Co-Managing Partners Rogalski Damaschin Public Relations au declarat:

Eliza Rogalski, Strategy Director & Managing Partner: „Este a treia oară în cariera noastră când juriul Romanian PR Award ne desemnează ‚Agenția Anului’, adăugând încă un motiv de bucurie pentru a marca 10 ani de la înființarea agenției. Se împlinesc în această toamnă 10 ani în care ne-am propus să creăm impact economic și social pozitiv și cred că nu ne-am abătut niciodată de la această promisiune. Pentru al treilea titlu de ‚Agenția Anului’ nu a trebuit să reinventăm nimic față de acum 10 ani: de fiecare dată am adus la jurizare campanii cu substanță, construite în jurul interesului legitim al oamenilor de trăi o viață mai bună. Ne-am ținut și ne vom ține mai departe de această promisiune, care pentru noi este un element fundamental de identitate. Le mulțumesc colegilor, clienților, partenerilor dar și criticilor noștri că ne-au ajutat să rămânem ‚good advocates’.”

Read more...

head-news-16

Romanian PR Award își prezintă campaniile nominalizate

Juriul Romanian PR Award anunță nominalizările la cea de-a 16-a ediție a competiției.
Proiectele nominalizate se detașează prin rigoare, creativitate și impact, consideră membrii juriului. Cea de-a 16-a ediție a competiției s-a bucurat de susținerea unui juriu internațional de top, reunind competențe în comunicare din SUA, Marea Britanie, Germania, Italia, Suedia, Cehia, Olanda, Serbia, Rusia și România.

Read more...

ilustratie stea

Romanian PR Award 2016, sub semnul diversităţii

Înscrierile la cea de-a 14-a ediţie a competiţiei Romanian PR Award încep astăzi şi se vor încheia pe 7 octombrie 2016.  

Read more...

Romanian PR Award îi invită pe comunicatori la Decision-Board

•    Aplicaţiile la cea de-a XII-a ediţie a competiţiei se pot depune până pe 10 octombrie 2014

Cea de-a XII-a ediţie a competiţiei Romanian PR Award vine să întărească rolul directorului de comunicare în boardul organizaţiilor și în luarea deciziilor strategice. Paradigma managementului strategic reflectă viziunea pe care competiţia Romanian PR Award încercă s-o promoveze de peste un deceniu.

citeste mai mult

head-news-16

Dăm startul înscrierilor la Romanian PR Award, ediția a 16-a

Înscrierile la cea de-a 16-a ediție a competiției Romanian PR Award încep astăzi și se vor încheia pe 5 octombrie 2018.  

„Ediția din acest an stă sub semnul curiozității și al prestigiului pe care îl poate avea întrebarea în avântul industriei de comunicare și pledează pentru o stare de întâmpinare curioasă în rândul reprezentanților săi. Trăim într-o lume în care tot mai mulți oameni comunică și tot mai puțini își pun întrebări. Ar fi de preferat să spunem, de pildă, că una dintre regulile de aur este să comunici abia după ce pui întrebările potrivite. Din această perspectivă, întrebările trebuie să facă parte din arsenalul ‚tehnic’ și starea de spirit ale oricărui comunicator, pentru că dețin o forță transformatoare notabilă și preced întotdeauna o comunicare relevantă, entuziastă și încărcată de sens”, a declarat Dana Oancea, Președintele Forum for International Communications.

Read more...

Gala 2015

Romanian PR Award şi-a desemnat câştigătorii celei de-a XIII-a ediţii

MSLGROUP The Practice a fost desemnată „Agenţia de PR a Anului” în cadrul celei de-a XIII-a ediţii a competiţiei Romanian PR Award care şi-a anunţat laureaţii într-o gală festivă desfăşurată aseară la JW Marriott.

Read more...

Poza de grup PR Award

Romanian PR Award şi-a desemnat câştigătorii celei de-a XI-a ediţii

Rogalski Damaschin Public Relations a fost desemnată „Agenţia de PR a Anului” în cadrul celei de-a 11-a ediţii a competiţiei Romanian PR Award, care şi-a anunţat laureaţii într-o gală festivă desfăşurată în această seară la JW Marriott.

Read more...

Foto Castigatori 15

Romanian PR Award şi-a desemnat câştigătorii celei de-a XV-a ediţii

McCann PR a fost desemnată „Agenţia de PR a Anului” în cadrul celei de-a XV-a ediţii a competiţiei Romanian PR Award care şi-a anunţat laureaţii într-o gală festivă desfăşurată aseară la JW Marriott.

Read more...

Romanian PR Award 2015 îşi prezintă campaniile nominalizate

Juriul internaţional Romanian PR Award anunţă nominalizările pentru cea de-a XIII-a ediţie a competiţiei.

Proiectele nominalizate se detaşează prin rigoare, creativitate, inovaţie şi impact, consideră membrii juriului. Cea de-a XIII-a ediţie a competiţiei s-a bucurat de susţinerea unui juriu internaţional de top, reunind competenţe în comunicare din SUA, Marea Britanie, Germania,  Italia, Austria, Norvegia, Suedia, Olanda, Franţa, Ungaria şi România.

Read more...

Pasare site

Un nou record de înscrieri la Romanian PR Award

La cea de-a XI-a ediţie a competiţiei Romanian PR Award au fost înscrise 258 de proiecte în cele 28 de categorii de concurs: comunicare corporatistă, PR pentru marketing, comunicare de criză, digital PR şi social media, comunicare internă, CSR, comunicarea proiectelor de mediu, media relations, public affairs/advocacy/lobby, comunicare financiară, organizaţii non-guvernamentale, comunicare în domeniul public, comunicarea produselor şi serviciilor financiare, comunicarea produselor şi serviciilor medicale, Tech PR, Buget -/Creativitate +, Cultură/Artă/Fashion/Sport, PR Inhouse-Team of the Year, Small Consultancy of the Year, Website/Intranet/Blog/Pagina facebook, evenimente, newsletter intern, raport anual, kit de presă, publicaţii externe, sponsorship, producţii video şi Junior PR Award.

Read more...

15-tree

Romanian PR Award la cea de-a 15-a aniversare

Se împlinesc în această toamnă 15 ani de la prima ediţie a competiţiei Romanian PR Award, un proiect „încăpăţânat” şi curajos care a reuşit să adune sub aceeaşi umbrelă nume marcante ale breslei comunicatorilor, concurenţi valoroşi, parteneri entuziaşti şi zeci de colegi care au urmărit îndeaproape evoluţia industriei de relaţii publice.

Read more...

Un nou record de înscrieri la Romanian PR Award

Cea de-a XIII-a ediţie a competiţiei Romanian PR Award a înregistrat un număr record de aplicaţii: 303 de proiecte la cele 27 categorii de concurs, o creştere de 28% faţă de numărul de proiecte înregistrat la ediţia anterioară.

Read more...

Pasare site

Se simte avântul schimbării

După zece ani, povestea Romanian PR Award continuă, mai puternică, mai diversă şi mai "încăpăţânată", reuşind să adune sub aceeaşi umbrelă parteneri prestigioşi, nume marcante ale breslei comunicatorilor, concurenţi valoroşi şi zeci de tineri aspiranţi la o carieră în PR. Fiecare cu crezul şi povestea lui de succes, dar cu toţii uniţi de un duh al breslei şi de dorinţa de a da comunicării însemnătatea pe care o merită.

Read more...

GalaPRAward 2016

Romanian PR Award şi-a desemnat câştigătorii celei de-a XIV-a ediţii

MSLGROUP The Practice a fost desemnată „Agenţia de PR a Anului” în cadrul celei de-a XIV-a ediţii a competiţiei Romanian PR Award care şi-a anunţat laureaţii într-o gală festivă desfăşurată aseară la JW Marriott.

Read more...

Cu privirea către stele la cea de-a XIII-a ediţie Romanian PR Award

PR-ul fără recunoaștere e ca noaptea fără stele. Aflată la cea de-a XIII-a ediție, Romanian PR Award își propune să creeze o adevărată constelație a valorilor, aducând împreună și scoțând la lumină stelele PR-ului românesc.

citeste mai mult

Poza-de-grup

Romanian PR Award şi-a desemnat câştigătorii celei de-a X-a ediţii

THE PRACTICE a fost desemnată "Agenţia de PR a Anului" în cadrul celei de-a zecea ediţii a competiţiei Romanian PR Award, care şi-a anunţat laureaţii într-o gală festivă desfăşurată în această seară la Palatul Parlamentului.

Read more...

ilustratie stea

Romanian PR Award îşi prezintă campaniile nominalizate

Juriul internaţional Romanian PR Award anunţă nominalizările pentru cea de-a XIV-a ediţie a competiţiei.

Read more...

Gala grup 2014

Romanian PR Award şi-a desemnat câştigătorii celei de-a XII-a ediţii

GOLIN România a fost desemnată „Agenţia de PR a Anului” în cadrul celei de-a XII-a ediţii a competiţiei Romanian PR Award care şi-a anunţat laureaţii într-o gală festivă desfăşurată aseară la JW Marriott.

Read more...

tree site

Un nou record de înscrieri la Romanian PR Award: 260 de aplicaţii în cele 24 categorii de concurs

La cea de-a X-a ediţie a competiţiei Romanian PR Award au fost înscrise 260 de proiecte în cele 24 categorii de concurs: comunicare corporatistă, comunicare pentru administrarea riscurilor şi oportunităţilor, PR pentru marketing, comunicare pentru administrarea crizelor, riscurilor şi a oportunităţilor, digital PR şi social media, comunicare internă, responsabilitate socială şi dialog cu grupurile cointeresate, comunicarea proiectelor de mediu, media relations, public affairs/advocacy/lobby, comunicare financiară, organizaţii non-guvernamentale, comunicare în domeniul public, comunicarea produselor şi serviciilor financiare, comunicarea produselor şi serviciilor medicale, buget -/creativitate +, website/intranet/blog, evenimente, newsletter intern, raport anual, kit de presă, publicaţii externe, sponsorship, producţii video şi Junior PR Award.

Read more...

Stars 1

289 de proiecte concurează la cea de-a XIV-a ediţie a competiţiei Romanian PR Award

Secţiunile de concurs cu cele mai multe înscrieri sunt Media Relations, Digital PR, Social Media, CSR, PR pentru Marketing – produse şi servicii existente, Comunicare Internă, Cultura/Arta, Produse şi servicii noi şi Comunicare Corporatistă, acestea cumulând cele mai multe aplicaţii: 23, 20, 19, 19, 17, 17, 15, 14 şi respectiv 14.

Read more...

Romanian PR Award îşi prezintă campaniile nominalizate

Juriul internaţional Romanian PR Award anunţă nominalizările pentru cea de-a XII-a ediţie a competiţiei.

Proiectele nominalizate se detaşează prin rigoare, creativitate, inovaţie şi impact, consideră membrii juriului. Cea de-a XII-a ediţie a competiţiei s-a bucurat de susţinerea unui juriu internaţional de top, reunind competenţe în comunicare din SUA, Marea Britanie, Germania, Elveţia, Italia, Belgia, Olanda, Franţa, Ungaria şi România.

Read more...

logo-praward-transparent