20August2017

Eşti aici: Home PR Innovator

PR Innovator of the Year

Telekom Romania cheamă pe scenă inovatorii în comunicare

Telekom Romania recunoaşte, premiază şi oferă vizibilitate proiectelor care prin inovaţia pusă în joc şi excelenţa execuţiei trec dincolo de graniţele comunicării obişnuite, de limitele actuale de practică şi acceptare.

Inovaţia apare atunci când sunt abandonate cărările bătătorite ale gândirii, modul normal de a privi şi folosi lucrurile care ne înconjoară, maniera încetăţenită de rezolvare a problemelor. Punând la lucru cunoştinţe multidisciplinare dintre cele mai diverse, inventarea şi respectarea de reguli noi, colaborarea participativă şi o doză sănătoasă de ludic, inovarea este motorul din spatele tranziţiei spre nou, spre mai bine, spre cu totul altceva.

Credem cu tărie că inovaţia în PR va reprezenta unul dintre cei mai importanţi piloni de diferenţiere în următorii ani, factorul-motor care va facilita accesul comunicatorilor la suita "C" şi va întări rolul funcţiei de comunicare în cadrul organizaţional.

Preselecţia se va face de către juriul internaţional care va reţine proiectele care cumulează cele mai multe puncte la criteriul “inovaţie” din top 3 al secţiunilor 1-19. Aproximativ 19 proiecte vor intra în cursa pentru distincţia "PR Innovator of the Year". Selecţia finală a proiectului câştigător va fi făcută de către un juriu internaţional de top şi reprezentanţii Telekom.

Vă invităm aşadar să acceptaţi provocarea noastră de a inova la Romanian PR Award. Premiul vine la pachet cu un ‚wow’ din partea juriului.  

 Logo Telekom

 

 

 

 

 

 

logo-praward-transparent