Adela Jansen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Board Member CCIFER

Lider cu experiență în managementul afacerilor şi al echipelor, cu o activitate managerială și interdepartamentală de peste 25 de ani în top managementul mai multor companii multinaționale in diverse industrii precum banking, telecomunicații, hospitality și FMCG, Adela se implica acum in activitati de stakeholders management, business development, educatiei si advocacy, totodata fiind  activa in mai multe asociatii profesionale, organizatii de business si board-uri.   

Adela are o vastă expertiză de business in derularea unor proiecte complexe creatoare de valoare adăugată, de proiecte de transformare organizaționala, de construcție și dezvoltarea unor echipe motivate și performante, demonstrând viziune strategica, creativitate, curaj si capacitate de construcție a unor parteneriate strategice la nivel național si internațional.

Adela este Independent Board member, certificare acordata de Henley Business School, scoală cu tripla acreditare internaționala. Este membru în Boardul Camerei de Comerț, Industrie si Agricultura Franceza in Romania (CCIFER) si in Steering Committee al  Coaliției pentru Dezvoltarea României, fiind si Coordonatorul ei in mandatele rotative deținute de CCIFER .

Este partener in Druid SA – unul dintre cele mai de succes start-ups de Inteligenta Artificiala din CEE, board membru in Envisia Boards of Elite, membru în Advisory Boards al Holde Agri Invest – companie cotata la Bursa de Valori București. Este membru in Asociația Administratorilor Independenți, in Professional Women’s Network, fiind activa in programele de Mentorat si Women on Boards.  

Este profesor asociat la Academia de Studii Economice București si membru in boardul Bucharest Business School.

Adela a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din București, un program EMBA și numeroase cursuri de specialitate, în țara și în străinătate, primind de-a lungul timpului mai multe premii.