Adela Jansen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Director Executiv Resurse Umane, BRD – Group Société Générale

Adela Jansen ocupă în prezent funcţia de Directorul Executiv Resurse Umane al Grupului BRD – Group Société Générale. Adela s-a alaturat echipei BRD în 2003 și are o experiență de peste 20 de ani în management în diferite domenii, printre care: business development, marketing, comunicare, corporate affairs, resurse umane, operations. Experiență în mai multe industrii: banking, telecomunicații, servicii hoteliere și FMCG.

Din 2008, a preluat activitatea de Resurse Umane, ca și coordonator pentru toate filialele Societe Generale în Romania, cu peste 8.300 de angajați, coordonând tranziția de la perioada de dezvoltare la noul context economic, aliniind strategia, politicile și procesele de resurse umane la noua strategie de business a companiei. Membru al HRCodir al Grupului Société Générale, precum si membru în comitete naționale (BRD) și internaționale (SG).

Adela este membru/participant activ:

  •           Membru în Boardul Camerei de Comerț și Industrie Romano-Franceză (CCIFER) și al HR Club
  •           Coordonator al Coaliției pentru Dezvoltarea României
  •           Membru fordator Professional Women Network afiliată la EPWN;
  •           Participant activ în comitete specializate, în proiecte cu diferite universități fiind profesor asociat la 2 programe de MBA ale ASE (Franta, Canada)

Adela a absolvit Facultatea de Automatică și Calculatoare din București, un program EMBA și numeroase cursuri de specialitate, în țara și în străinatate. Se implică activ, atât pe plan personal cât și pe plan profesional, în proiecte de responsabilitate socială și de educație, derulând proiecte de mentoring și consiliere.