Cătălin Teniţă

Managing Partner, TreeWorks

Printre clienţii companiei din zona media se numară: Mediafax, MediaPro, Realitatea-Caţavencu, PrimaTV, Adevărul Holding, Editura All, etc.

Printre proiectele proprii TreeWorks se numără: Zelist.ro – sursa cea mai folosită pentru monitorizarea şi clasificarea social media în România (bloguri, twitter, presa online) şi Gustos.ro – cel mai mare site gastronomic din România, în termeni de trafic.

În colaborare cu F5, divizia de internet a Grupului Realitatea-Caţavencu, TreeWorks a lansat în 2009 TPU.ro – un site de întrebări şi răspunsuri care în mai puţin de un an şi jumătate a crescut de la zero la peste un milion de vizitatori unici pe lună, aflându-se în primele 25 de site-uri din România.

Înainte de a fonda TreeWorks, a fost Business Development Manager la Rogenerator (actualul Neogen S.A.) între 2000 şi 2002, participând activ la lansarea unor proiecte precum Bestjobs.ro, Noi2.ro şi a altora care au fost absorbite în actualul Neogen.ro .

A absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti în 2002. Îi place să citească. În vremurile bune, (când avea mai mult timp), ţinea un blog, catastif.com