Corina Barladeanu

General Manager, 2activePR

Corina Bârlădeanu este un comunicator prin vocație. Corina a terminat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității București, are un master în Publicitate și PR și un EMBA cu Asebuss și Kennesaw University of Atlanta.

După o carieră în PR și marketing ca director de comunicare la Coty/Lancaster Romania, Corina a fondat 2activePR în anul 2000. 2activePR este la acest moment una din cele mai longevive agenții din peisajul românesc de comunicare. La capitolul longevitate, agenția se poate mândri și cu cele mai constructive și îndelungate relații cu clienți ca Philips Lighting, P&G și Coty care au lucrat cu 2activePR încă de la începutul anilor 2000. În plus, in portofoliul 2activePR sunt reprezentate arii de expertiză din cele mai variate: Oracle, Landrover/Jaguar, Emerson, Molson Coors, Estee Lauder, Amway, Baneasa Shopping City, Saint Gobain, Tezyo, Cinemax, Environ, Veranda Mall. Campaniile agenției au fost nominalizate la SABRE Awards și IPRA Awards.

„2activePR este cel mai important proiect profesional al vieții mele. Am pornit la drum cu ideea de a face din agenție un ‘laborator de devenire’: de creștere nu numai profesională dar și personală. Agenția este ca și casa mea, din respect pentru mine și pentru oamenii din jurul meu, încerc să creez o atmosferă în care, atât timp cât suntem împreună, toți cei din echipă să ne putem exprima cât mai creativ. În care munca să nu fie clasicul job de la 9 la 5, ci opera noastră de zi cu zi. Credem în lucrurile bine făcute și în posibilitatea nelimitată de a crea conținut relevant pentru clienții noștri. Industria în care activăm impune standarde înalte, iar noi ne dorim să fim în avangarda acestui efort de construire a unei imagini bine conturate pentru organizațiile prezente pe piața din România. “

JURIU

Scroll to Top