Eduard Drăghici

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Employer Branding & Recruitment Marketing Strategist, Société Générale Global Solution Centre

Având o experiență de 7 ani în Resurse Umane și Comunicare, Eduard Drăghici a redefinit procese de comunicare internă, a construit strategii eficiente de employer branding și a livrat cu succes campanii de recruitment marketing pentru companii din diverse industrii. A studiat atât limba și literatura română, cât și limba și literatura engleză la Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir” din București și deține o diplomă de master în Managementul Resurselor Umane de la Universitatea din București.

S-a format ca specialist alături de Carrefour România, în perioada 2010-2019. În cei 8 ani și jumătate, a ocupat mai multe poziții și a lucrat cu profesioniști și experți care i-au insuflat pasiunea pentru oameni și comunicare. În 2016 a jucat un rol important în procesul de integrare a echipelor Billa, după achiziția Billa România de către Grupul Carrefour, iar proiectul strategic de comunicare internă implementat a fost dublu premiat în cadrul ediției Romanian PR Award din acel an.

În 2019 s-a alăturat echipei Edenred România, iar în cele 12 luni petrecute în echipă a reușit să revitalizeze comunicarea internă a companiei și să implementeze inițiative ample de employee engagement.

În prezent, Eduard coordonează proiecte de comunicare externă și employer branding pentru Societe Generale Global Solution Centre – un centru complex ce oferă o gamă extinsă de servicii precum Finance & Accounting, Human Resources, Information Technology, Know Your Customer, Compliance sau Business Advisory, deservind 35 de țări pentru toate liniile majore de business ale Grupului Societe Generale. Împreună cu echipa, Eduard are misiunea de a consolida brandul de angajator al companiei pe piața locală și de a contribui la atragerea talentelor potrivite. Se implică, de asemenea, în proiecte organizaționale transversale și susține inițiativele care promovează dezvoltarea individuală, diversitatea, incluziunea și echilibrul dintre viața personală și cea profesională.