Ioana Mârzac-Sigarteu

Corporate Communication & CC Manager, Samsung Electronics România

Cu o experiență de peste 15 ani în marketing și comunicare în industrii precum cea a tehnologiei informației sau financiară, Ioana s-a alăturat Samsung Electronics România în urmă cu 7 ani, iar campaniile de comunicare pe care le-a coordonat s-au remarcat în cele mai importante competiții de profil din România.

Ioana este specializată în comunicare și social media, coordonând inițial prezența în rețelele sociale pentru Samsung în South East Europe și preluând apoi gestionarea departamentului de comunicare Samsung România. În prezent, Ioana ocupă poziția de Corporate Communication & CC Manager și este responsabilă de comunicarea de brand, corporate și comercială, pe canale precum PR, social media, evenimente, CSR și PA.   

De asemenea, Ioana a ocupat rolul de Vicepreședinte regional IAA Young Professionals pentru zona Europa de Est. Astfel, Ioana a preluat responsabilitățile globale YP după trei ani în care a coordonat Chapter-ul local IAA Young Professionals România. În 2015, în postura de Președinte IAA Young Professionals România, Ioana a fost distinsă cu premiul ”Young Leader” în cadrul Galei IAA Inspire Awards 2015. 

Ioana a absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, specializarea Marketing în cadrul Universității Babeș-Bolyai și s-a specializat în Marketing și Management, urmând un master în cadrul aceleiași universități.