Irina Ionescu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Public Affairs & Communication Manager Coca-Cola HBC Romania

Irina si-a dezvoltat cariera într-un mediu de afaceri internațional, a fost responsabilă, la nivel regional, pentru bugete mari si branduri importante. Irina are o experiență în afaceri de mai mult de 20 de ani, o expunere larga la diverse tipuri de afaceri, schimbări organizaționale, precum și la o varietate mare de culturi.

Leadership-ul, dezvoltarea strategica a afacerilor, capacitatea de a-și asuma riscuri calculate si managementul echipelor fac parte din punctele sale forte.

Între 2007 – 2014, Irina a fondat și a dezvoltat , împreună cu o partenera, o firmă de consultanță care a avut un portofoliu complex de clienți – de la antreprenori mari și mijlocii din România la fonduri de investiții și corporatii internationale. Au fost oferite servicii de consultanță in afaceri și management, precum și asistență în obținerea de fonduri nerambursabile .

Din 1996 până la începutul anului 2007, Irina a ocupat diverse pozitii in top management-ul The Coca-Cola Company, în marketing și corporate affairs, având responsabilități naționale și regionale pentru opt țări din regiunea Adriatica si Balcani. Irina a avut o contribuție importantă și recunoscută la dezvoltarea companiei în această parte a Europei.

Între 1995 și 1996 a condus departamentul de monitorizare media, fiind responsabila pentru dezvoltarea acestui departament al  A.C. Nielsen Romania . Irina si-a început cariera în 1993 lucrand pentru R.J.Reynolds, în calitate de coordonator de vânzări.

Irina deține un Master în Inginerie Mecanica la Universitatea Politehnica din București și un Certificat in Business Administration de la Open University .

Vorbește română, engleză și franceză.

Este căsătorita și are o fiică.