Iulia Tănase

Managing Partner, Image PR

Iulia Tanase este un profesionist în comunicare cu o experiență de peste 25 de ani, cea mai mare parte a acesteia fiind acumulată în cadrul IMAGE PR, una dintre agențiile care au pionierat activitatea de relații publice în România. Iulia și-a descoperit pasiunea pentru relații publice în 1999, când s-a alăturat IMAGE PR, după o relație de scurtă durată cu profesia de jurnalist, mai precis după 4 ani petrecuți în redacția de știri a postului de televiziune PRO TV.

Începând cu anul 2007, ea este Managing Partner în cadrul IMAGE PR. În prezent conduce și PR.IN Grup, companie de comunicare dedicate industriilor specializate, din zonele sănătate si tehnologie. Este implicată în dezvoltarea portofoliului de clienți și gestionarea relațiilor pe termen lung cu aceștia, supervizează activitatea echipelor de consultanți și a campaniilor dezvoltate. Este promotorul conceptului de Creativitate Pragmatică® integrat în toate proiectele derulate.

IMAGE PR este o agenție independentă de relații publice și de comunicare, fiind totodată una dintre primele agenții de PR din România, care a contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea industriei de relații publice în cei peste 20 de ani de activitate.