Raluca Mihălăchioiu

Managing Partner, The Public Advisors

Cu peste 15 ani de experiență în comunicare și management de business, Raluca și-a completat studiile de comunicare, publicitate și științe politice cu un program tip MBA în cadrul Scolii IAA dedicat managerilor din industrii creative.

A coordonat campanii premiate în cele mai diverse domenii și industrii: comunicare de criză, comunicarea proiectelor imobiliare, comunicare pentru proiecte medicale si Public Affairs.

Anul 2019 a adus extinderea portofoliului de servicii al agenției pe care o conduce cu o divizie integrată de marketing externalizat. Aceasta completează aria de servicii oferite clienților. În primul an de activitate, The Public Advisors a gestionat campanii de marketing externalizat pentru clienți din FMCG, real estate, automotive și sectorul nonguvernamental.

Anul acesta, Raluca creat alaturi de ehipa sa RepMeter, un instrument propriu de măsurare și de gestionare a reputației companiilor în rândul stakeholderilor interni și externi. La dezvoltarea acestui model a contribuit o echipă mixtă formată din consultanți în managementul reputației din cadrul The Public Advisors, alături de experți independenți în cercetare de piață și branding.