Raluca Rotaru

Managing Director, Chapter 4 Romania

Cu aproape 20 de ani de experiență profesională în comunicare, Raluca are un portofoliu extins de clienți din toate zonele spectrului economic, de la servicii profesionale și FMCG la transport, manufactură și IT. Ea are o experiență vastă de lucru în consultanță și strategie de comunicare, precum și în comunicare corporate și de brand, marcă de angajator și imagine publică pentru clienți companii și organizații non-guvernamentale de diferite dimensiuni, precum și pentru profesioniști independenți cu specializări dintre cele mai variate. În 2012, Raluca a început ca intraprenor și a dezvoltat agenția de comunicare Chapter 4 România, ca parte a rețelei regionale de agenții Chapter Four și a grupului local de agenții creative GMP. Datorită afilierii la rețeaua regională, Chapter 4 România este partener exclusiv al agenției internaționale de relații publice Burson Cohn & Wolfe pentru țara noastră.

Rețeaua regională Chapter Four a câștigat premiul Sabre pentru Agenția Anului în Estul Europei, iar biroul din România a obținut recunoașterea BIZ pentru agenția de PR cu cea mai rapidă dezvoltare din țară.

Raluca are studii academice de business, marketing și comunicare, fiind de asemenea trainer certificat și acordând voluntar consultanță de comunicare pentru organizații non-guvernamentale cu profil educațional și de protejare a drepturilor omului.