Roxana Dibă

Managing Director, GOLIN

Un comunicator cu un puternic simț etic și strategic, dar și un storyteller entuziast și creativ, Roxana are peste 12 ani de experiență în PR, dintre care 11 ani în cadrul Golin. Expertiza ei vastă acoperă un spectru larg de activități specifice comunicării de brand și corporate – strategie, media relations, CSR, comunicare internă, comunicare de criză, precum și social media și management-ul proiectelor cu influenceri.

De-a lungul carierei sale, Roxana a oferit consultanță complexă în dezvoltarea și conceptualizarea strategiilor de PR și a coordonat o echipă extinsă, lucrând pentru clienți din industrii diverse, precum servicii, retail, food, electronice, cosmetice și produse de home care etc. Proiectele în care s-a implicat au fost recunoscute la cele mai importante festivaluri locale și internaționale, cumulând peste 20 de trofee Gold & Silver și contribuind la performanța agenției de a fi numită de două ori „Agenția Anului” la Romanian PR Award și #1 în 5 ediții ale topului agențiilor de PR realizat de Biz și Unlock Research.

Înainte de a se alătura echipei Golin, Roxana a făcut parte din ONG-ul studențesc Voluntari pentru Idei și Proiecte, unde era responsabilă cu implementarea mai multor proiecte și unde a dezvoltat competențe esențiale precum redactarea de conținut, idea pitching și networking.