Oana Bulexa

Managing Partner, MSL The Practice

Oana Bulexa este, din 2013, managing partner al MSL The Practice, singura agenție din România desemnată de șase ori Agenția Anului la Romanian PR Award.

Cu o experiență de 20 ani în domeniu comunicării, Oana Bulexa a lucrat mai întâi ca jurnalist de presă scrisă și de televiziune, apoi a devenit consultant de PR. Din 2007, face parte din echipa MSL The Practice, cea mai premiată agenție de PR din România, cu un palmares care numără mai mult de 200 de campanii de comunicare recunoscute la nivel local și internațional, cu peste 350 de premii. Aici a ocupat poziții cu responsabilități tot mai complexe si s-a implicat la nivel de strategie, supervizare și implementare în activitatea agenției pentru mai mult de 200 de clienți din cele mai variate domenii, precum FMCG, retail, real estate, IT&C sau financiar-bancar, oferind atât consultanță de PR, cât și comunicare integrată.

Ca jurat, a acumulat experiență valoroasă în competiții locale și internaționale de comunicare, precum Romanian PR Award, Cannes Lions, Eurobest, EMEA Sabre Awards, International Business Awards, Cristal Festival Awards, IAB Mixx Awards sau ADC*RO Awards.

JURIU

Scroll to Top