Andreea Logigan

Managing Director, MSL Consultants

Andreea este liderul MSL Consultants, agenție specializată în servicii de Corporate Reputation, Executive Positioning, Issue & Crisis Management și Public Affairs ce activează sub umbrela MSL România

Ea a coordonat anterior departamentul de comunicare corpoarte din cadrul MSL The Practice, unde a fost responsabilă de strategiile de comunicare externă și internă ale unui mix complex de clienți ce activează în industrii precum energie, retail, servicii medicale, utiliăți sau producția de medicamente.

Aproape 15 ani petrecuți în agenții de comunicare, dar și într-o companie ce oferă consultanță juridică, au menținut-o mereu curioasă cu privire la poveștile din spatele companiilor, la modul în care acestea se adaptează la piață și cum reacționează la schimbare.

Andreea gestionat proiecte complexe de comunicare care au fost recunoscute în competiții naționale și internaționale, precum SABRE EMEA Awards, ICCO Global Awards, Internectis, Romanian PR Award sau CSR Awards.

Crede în brand-uri responsabile, care nu uită de partea a umană a business-ului și care investesc timp în a înțelege problemele reale ale comunităților în care sunt prezente