Gabriela Terchilă

Client Service & New Business Director, V+O România

Gabriela Terchilă este Client Service & New Business Director la V+O România, unde se concentrează pe modelarea strategiilor clienților și pe impulsionarea noilor inițiative de business. În ultimii ani, a inclus în portofoliul agenției 10 conturi noi, evidențiind capacitățile sale în dezvoltarea afacerilor și managementul clienților.

A lucrat atât în agenții, cât și la client, oferind o perspectivă echilibrată orientată spre rezultate măsurabile și de impact. Experiența pe domenii și industrii include servicii IT&C, finanțe, auto, energie, servicii medicale, FMCG, branduri de lux, precum și numeroase lansări de branduri, produse și servicii. A condus sau a fost implicată în proiecte de comunicare integrată, a supervizat bugete de media din top 20 investitori, a descoperit și format câteva zeci de colegi din industria noastră.

Gabriela Terchilă aduce un set complet de competențe, înrădăcinat într-un palmares dovedit de leadership strategic, management eficient al campaniilor și al clienților.