Gilda Lazăr

Director Corporate Affairs & Communications, JT International Romania si Moldova

Gilda este si profesor asociat la Facultatea de Litere a Universitatii Bucuresti, unde preda un curs de Corporate Affairs si CSR, in cadrul Masterului de Comunicare, si Presedinte al Asociatiei “Friends of the Opera” si membru fondator al Asociatiei Romane a Profesionistilor in Relatii Publice.

Are o bogata experienta in jurnalism si comunicare, primind in 1995 distinctia pentru cel mai bun jurnalist femeie din Romania. A scris peste 5.000 de articole aparute in reviste si ziare nationale, o parte dintre acestea fiind selectate si publicate in presa din strainatate (”Courrier International”, ”The Atlanta Journal and Constitution”).

A fost redactor la cotidianul “Dreptatea”, la “Romania libera”, a fost corespondent al postului de radio “Europa Libera”, realizator talk show la “Tele 7 abc” si TVR, corespondent al Ziarului “Lumea Libera” din New York si director al cotidianului “Curentul”.

A fost reprezentant al “National Forum Foundation / Freedom House” pentru tarile Europei Centrale si de Est si Purtator de cuvant al Ministerului Roman al Afacerilor Externe.

Este absolventa a Facultatii de filologie, Universitatea Bucuresti, detine un Master in Drept Comercial la RAU, este Certificata in Corporate Community Relations la  Boston College si a absolvit numeroase cursuri de business si comunicare la London School of Economics (Strategy, Regulations), INSEAD, MCE, Ashridge, Isherwood etc.