Irina Ciocan Stănescu

Managing Partner GRF+

De 12 ani alături de agenție, Irina (ICS) ocupă poziția de Managing Partner din 2016. În dezvoltarea business-ului, Irina s-a concentrat pe career management pentru colegii din Graffiti PR  și a pus bazele departamentului de CSR-Sustenabilitate. 

Irina e un consultant “născut și crescut” în Graffiti, de la intern (ca urmare a unui premiu la PR Award 2008) la parte a echipei de management. Parcursul ei acoperă consultanță de brand, corporate, comunicare internă și de criză pentru clienți din auto, turism, FMCG, financiar, petrol & gaze, ONG. 

Din 2011, alături de o echipă care a crezut în nevoia și potențialul implicării companiilor în societate, a înființat departamentul de CSR-Sustenabilitate. Componenta de consultanță în CSR-Sustenabilitate e reprezentantă acum de două divizii care oferă consultanță în proiecte de ESG, de la strategie la comunicare, fiind cea mai mare echipă de consultanță în domeniu din piața locală. 

Din 2016, Irina este parte din acționariatul agenției, alături de Cătălin Chiș (acționar majoritar), Diana Toboșaru și Bogdan Tomoiagă. 

În afara biroului, Irina încearcă să păstreze componenta de implicare activă în societate prin voluntariat, participare în cercuri de donatori și participarea în proiecte civice.