Irina Ciocan Stănescu

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Managing Partner, Graffiti PR

Irina gestionează componenta de consultanță în CSR și sustenabiltate la Graffiti PR.
E “născută și crescută” în Graffiti PR, unde a ajuns acum 10 ani ca stagiar după (surpriză) un premiu la Junior PR Award 2006. De atunci a ocupat diferite poziții – de la asistent la consultant senior – în comunicare de brand și corporate pentru clienți din auto, turism, retail-fmcg, tehnologie, farma, financiar-bancar, HoReCa, petrol & gaze, ONG.

În 2009 a ales să își ia un an liber pentru un master în școala de media a Bournemouth University. În același an, a fost parte din echipa de comunicare pentru Refugee Week, un eveniment anual care își propune să aducă în lumină modul în care refugiații îmbogățesc cultura-gazdă precum și presiunile la care sunt supuși. Uitându-se comparativ la textele pe care le scria acum 7 ani pe subiect și la discursul public din prezent despre refugiați, par secole diferite.

Din 2012, odată cu preluarea coordonării contului OMV Petrom în agenție, a început specializarea în responsabilitate socială corporativă.

Începând cu 2014, Irina este unul dintre cei 4 manageri în structura de conducere a Graffiti PR.

Un obiectiv profesional și o ambiție personală – să ajute domeniul CSR-sustenabilitate din România să se maturizeze dincolo de filantropie și/sau urmărirea beneficiilor de imagine. Consideră că suntem pe drum. Încă nu s-a hotărât dacă pe drumul cel bun.