Mihaela Tudor

Founder & CEO Tudor Communications, 2value app, Feminism for real, European Women’s Association Country Leader

Antreprenor în serie în comunicare, tehnologie și media. PR și jurnalist premiat, cu peste 17 ani de experiență. Strateg în Branding Personal cu workshop-uri susținute pentru Deloitte, Comisia Europeană, Genpact și mulți alții.
Fondatoarea agenției internaționale de PR & Marketing, TUDOR COMMUNICATIONS, care a câștigat aurul la Romanian PR AWARD în 2020, Business Performance Award la BIZ PR 2019 Awards și Small Consultancy of the Year 2018 la PR AWARD.
În ultimii doi ani, agenția TUDOR Communications și-a crescut echipa ajungând la 20 de specialiști ce oferă servicii integrate de comunicare, PR și marketing pentru instituții și companii din România, Belgia și Emiratele Arabe Unite, unde s-au extins în primăvara anului 2022.

Premii antreprenoriale obținute:

✔ Business Elite Awards – Antreprenorul anului 2019, la categoria PR, pentru Europa de Est
✔ Distincția „40 under 40″ – Acordată la nivel mondial tinerilor antreprenori și lideri cu rezultate remarcabile ȋn domeniul lor de activitate, care inovează și inspiră comunitățile din care fac parte
✔ TOP 100 Femei de Succes – Revista Capital, 2020
✔ Innovation Award – Revista Club Antreprenor, 2021

Mihaela Raluca Tudor este Country Leader al European Women’s Association, un ecosistem global dedicat femeilor de afaceri care vor să scaleze, membră în bordul British Romanian Chamber of Commerce – UK și parte din juriul de onoare al Asociației Române de Relații Publice.

Ea mai face parte din alte patru grupuri de afaceri și competitivitate de prestigiu:

✔ Business Networking International
✔ Global Woman in PR
✔ INACO
✔ CEOs CLUB

Pe lângă TUDOR Communications, portofoliul său reunește și alte companii:

✔ 2Value – primul asistent virtual de PR din lume, care ajută IMM-urile să se promoveze cu un impact maxim în media, pentru a le susține creșterea și pentru a-și atinge adevăratul potențial
✔ Feminism For Real – un hub de leadership care oferă femeilor informații și sprijin pentru a schimba lumea
✔ TUDOR MEDIA PRODUCTIONS – o echipă de profesioniști care acceptă orice provocare și generează conținut video și media de top pentru toate canalele online și offline

Povestea ei de afaceri a fost publicată în cartea „Forța economică a femeilor”, de Andreea Paul, fiind una dintre cele mai tinere și de succes antreprenoare din România.

 

JURIU

Scroll to Top