Simona Dan

Managing Partner, The Public Advisors

Simona Dan este Managing Partner la « The Public Advisors », salon de consultanță în comunicare. Simona este absolventa unei suite de înalte școli de comunicare. Berlin School of Creative Leadership și Chartered Institute for Public Relations se regăsesc pe lista specializărilor ei internaționale.

Proiectele care poartă amprenta Simonei Dan sunt garantate de experiența de peste 18 ani în comunicarea corporate și de brand, expertiza dobandită în urma gestionării comunicării pentru mai mult de 200 de branduri. Reputația Simonei este certificată de o istorie a performanțelor.

De-a lungul timpului, a fost implicată în proiecte răsplatite cu premii la cele mai importante festivaluri de comunicare  – IPRA, SABRE, CIPR, Cannes Lions, Romanian PR Award.
Simona a participat în calitate de jurat la competiții ale industriei de marketing și comunicare (Romanian EFFIE Awards, Romanian PR Award) sau în calitate de speaker la unele dintre cele mai importante evenimente de profil din ultimii ani, locale și internaționale Zilele Biz, ZF Mobilio, Golden Drum.

JURIU

Scroll to Top