Camelia Eremia

Client Service Director, MSL The Practice

Camelia Eremia face parte din echipa MSLGROUP  de 7 ani, avand rolul de coordonare a activității strategice și creative pentru clienți precum IKEA, Netflix, Ursus Breweries, Unillever. De-a lungul acestor ani a contribuit la dezvoltarea a numeroase campanii premiate în competiții precum EMEA SABER Awards, IPRA Golden World Awards sau Romanian PR Award.

Are 14 ani de experiență în comunicare și a lucrat anterior pentru Saatchi & Saatchi PR și McCann PR, portofoliul ei de clienți de-a lungul anilor include  branduri internaționale precum Coca-Cola, LEGO, Toyota, Renault până la Guvernul României. Datorită varietății proiectelor în care a fost implicată, a avut ocazia să acumuleze experiență în campanii de brand și corporate, influencers marketing, gestionarea problemelor și a crizelor și comunicare digitală.

Camelia deține o diplomă de licență în comunicare și relații publice, un master în jurnalism și un certificat Chartered Institute of Marketing și întâmpină cu deschidere toate oportunitățile de învățare.