Dana Dobrescu

Corporate & Government Affairs Manager, Mondelez International for South Central Europe

Dana Dobrescu este Corporate & Government Affairs Manager in cadrul Mondelez International, gestionand strategia de comunicare corporativa si activitatile de public affairs din regiunea South  Central Europe, care include 10 tari (Romania, Bulgaria si pietele adriatice de est). Anterior, Dana Dobrescu a coordonat activitatea de comunicare din cadrul Unilever South Central Europe si a gestionat strategia de media relations din Europa Centrala, actionand totodata ca un consultant PR in house pentru cele 20 de branduri ale companiei, din perspectiva angajamentelor corporative.

A absolvit Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, din cadrul Universitatii Bucuresti, specializarea Presa Scrisa, in anul 1999. Dupa o perioada in care a lucrat ca jurnalist de presa scrisa si online, a ales domeniul Relatiilor Publice, alatarandu-se uneia dintre primele agentii de PR din Romania, PRAIS Corporate Communications.

Dana Dobrescu are experienta in domeniul comunicarii corporative si a facut parte din echipele de comunicare ale companiilor UPC Romania, Rosia Montana Gold Corporation, Nuxeo Romania. De asemenea, a pus bazele departamentului Corporate Communications in cadrul L’Oreal Romania si a initiat activitatile de Consumer Advisory. In Mondelez, desfasoara cu precadere activitati de comunicare corporate: media relations, stakeholders engagement, advocacy, employee engagement, sustainability communication.

JURIU

Scroll to Top