Felicia Moga

Senior Group Manager, DC Communication

Felicia Moga are o experiență de peste 25 de ani în domeniul comunicării, din care 21 în cadrul DC Communication, una dintre cele mai vechi și experimentate agenții de relații publice și comunicare din România.

Este Senior Group Manager. Este adeptă și practicantă a comunicării integrate, unghi din care abordează strategiile de comunicare pentru clienții corporații ai agenției.

În cei peste 20 de ani de activitate continuă în cadrul DC Communication, Felicia a coordonat 730 de proiecte de comunicare, pentru 49 de clienți din diverse industrii, cum ar fi: bancar, asigurări și servicii financiare (Raiffeissen Bank, Nederlanden, Western Union, KBC), industrie manufacturieră şi energie (Michelin, GDF Suez – Distrigaz Sud, Petrom, Rompetrol, GEFCO), IT&C (Tremend, Romtelecom, Nokia, KPNQwest, DialTelecom, Advantage Software Factory, Nest), servicii profesionale (Ernst& Young, Trend Consult, TMI, Asebuss), FMCG (Heineken, Bergenbier, Alka, Geroaslan, Eurocafe), retail (Mobexpert, Cora), imobiliar (Millennium, Adama), cultură (Festivalul Filmului Italian, Festivalul Filmului European, Concursul și Festivalul Internațional George Enescu). Au fost proiecte punctuale sau multi-anuale în diverse arii de practică: comunicare internă și externă, relații cu media, comunicare de criză, comunicare corporate și CSR, evenimente, pregătiri pentru listare la bursă (IPO, SPO).

Înainte de DC Communication, timp de șapte ani, Felicia a fost manager cultural în cadrul Institutului Francez de la București și Cluj. A dezvoltat proiecte bilaterale de dans contemporan, jazz și muzică contemporană. Își continuă pasiunea pentru artă și cultură din poziția de consultant de comunicare pro-bono pentru diverse proiecte culturale.
A tradus în limba română ”Strategiile fatale”, de Jean Baudrillard (Polirom, 1994), ”Geografia mea metafizică”, de Claude Karnoouh (Dacia, 1995), ”Europa de Est la ora dezamăgirilor”, de Claude Karnoouh (Apostrof, 1996), ”Cum să le spun…”, de Gerard Collignon (Trei, 2015).
Este licențiată a Facultății de Filologie din Cluj.
Este fluentă în franceză, engleză și maghiară.