Ioana Mucenic

CEO Minio Studio

Absolventă a FJSC, Ioana este antreprenor în publicitate de când avea 22 de ani. Este membru al Charted Institute of Marketing, cu certificări în Inovație & Managementul Schimbării, Strategic Marketing și Managing Marketing. Este trainer certficat și speaker frecvent la evenimente de business locale și internaționale. Este redactor invitat la publicații specializate de trade marketing. Este pasionată de Design Thinking și User Experience.

În 2006 a co-fondat agenția de publicitate Pastel, pe care a condus-o aproape 10 ani. Din 2016, a înființat agenția de comunicare strategică Minio Studio, care, în mai puțin de 4 ani, a depășit 1.2 milioane de euro cifră de afaceri. Minio Studio este o agenție decisă să dezvolte campanii de comunicare curajoase și autentice. Pe lângă campaniile de comunicare integrate, agenția derulează și proiecte inovatoare de tehnologie. Cu o creștere rapidă a echipei și a proiectelor, agenția derulează proiecte și pentru piețe puternice, precum Germania și Olanda.

Ioana are 15 ani de lucru în publicitate și 14 ani de antreprenoriat, timp în care a dezvoltat sau coordonat sute de campanii locale și regionale, pentru branduri precum Avon, Bergenbier, Colgate-Palmolive, Nivea, Jacobs, Milka, Marionnaud, Rowenta, Sun Plaza, Tenaris, Tefal, Reckitt Benckiser, Hochland și mulți alții.