Lavinia Chican

Senior Partner, McCann PR Romania

Lavinia este un specialist PR de top, cu aproape 20 de ani de experiență în domeniu.

De trei ani, este partener în cadrul McCann PR, agenția care deschide de pe prima poziție TOP PR România, analiza anuală realizată de Biz și Unlock Market Research.

Pe parcursul carierei sale, Lavinia a lucrat cu branduri internaționale cu prezență locală din zonele FMCG, energie, lifestyle și sport.

În prezent, Lavinia coordonează strategia de dezvoltare a McCann PR, McCann PR Sport Division, platforma GreaTeens și strategiile de comunicare pentru clienții de tradiție ai agenției: Coca-Cola România corporate si toate brandurile din portofoliu, comunicarea externa a Coca-Cola HBC, Carrefour, Strauss Group, Horia Tecau, AFI corporate, AFI Tech si AFI City.

Fiind pasionată de tenis, Lavinia a coordonat timp de peste 10 ani comunicarea pentru cel mai important turneu de tenis din Sud-Estul Europei, BRD Năstase – Țiriac Trophy.

De-a lungul anilor, Lavinia a dezvoltat și coordonat proiecte recunoscute și premiate, printre care:

2019
► IPRA GOLDEN AWARDS | Campania “Broadcast for blood. Donează sânge constant”, Crucea Roșie România
► Shortlist CANNES LIONS | Coca-Cola Half full în categoriile “Brand Experience and Activations” și “Direct”

2018
► McCann PR, Locul 1 în TOP Agenții de PR din România;
► BIZ PR Awards | Premiul pentru comunicare sustenabilă și implicare în comunitate: Platforma “După noi”, Coca-Cola HBC România

2017
► BIZ PR Awards | McCann PR, Locul 1 în Top Agenții de PR din România; Premiul pentru Creativitate în PR, Premiul pentru Performață în business;
► Romanian PR Award | McCann PR, Agenția Anului 2017;
► 3 x Golden Awards pentru excelență: 2 x Coca-Cola “Brățara oficială a verii”, 1 x Coca-Cola “Next Big Vlogger”;
► 6 x Silver Awards pentru excelență: 3 x Coca-Cola HBC România “Think BIGar”, 1 x Coca-Cola “EveryONE. Leadership Conference”, 1 x Coca-Cola “Brățara oficială a verii” and 1 x Coca-Cola “Next Big Vlogger”.

2016
► Gold FIBRA | „Radar for Good”, Coca-Cola România;
► Gold Effie | „Grijă pentru copii”, Dorna.